03/500 98 60
Schilderwerken SS: wij zetten uw huis in de verf

Schilderwerken SS: dakreiniging in Antwerpen of elders

Uw dak laten reinigen en ontmossen is niet alleen om uw huis weer wat meer uistraling te geven. Door dit regelmatig te laten doen, vermindert u ook de kans op slijtage aan uw dak. Aarzel dus niet om Schilderwerken SS te contacteren voor een dakreinigingen in Antwerpen of elders.

Ontmossen

Schilderwerken SS maakt uw daken volledig mosvrij.

Voor het ontmossen van uw leien daken, gebruiken wij een hogedrukreiniger en heet water om het beste resultaat te krijgen.

Onze service is niet beperkt tot het reinigen van uw dak. De garage en het tuinpad nemen we bijvoorbeeld graag even mee onder handen. De dakgoot maken we eveneens weer schoon.

Dak coaten

Voor de bescherming van uw dak zit u ook goed bij Schilderwerken SS.

Dak coaten doet Schilderwerken SS ook, naast het reinigen. Dit betekent dat uw dak een beschermde laag krijgt die het water afstoot zodat uw dak langer meegaat. Een dakcoating zorgt er ook voor dat uw dak langer zijn kleur behoudt.

Voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een dakreinigingen in Antwerpen kan u ons bereiken via het contactformulier op deze website. Het werkgebied van Schilderwerken SS reikt verder dan alleen Antwerpen. Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen.

Tel.:03/500 98 60
Contacteer ons!03/500 98 60