03/500 98 60
Schilderwerken SS: wij zetten uw huis in de verf

Uw gevel schilderen rond Antwerpen? Contacteer Schilderwerken SS

Een afgebladderde gevel of een vuile gevel is een doorn in het oog. Gelukkig is er Schilderwerken SS die u uit de nood helpt! Wij schilderen en reinigingen uw gevel zodat hij er weer als nieuw uitziet. Neem dus contact met ons op om uw gevel te schilderen rond Antwerpen of elders in Vlaanderen.

Gevels schilderen

Schilderwerken SS frist uw gevels op.

Wilt u uw gevels in een nieuw jasje steken? Of hebben ze gewoon een likje verf nodig om ze er weer spiksplinternieuw uit te doen zien? Wij geven u de gevels die u wil!

Door onze ruime ervaring weten wij perfect welke verf geschikt is om buiten te gebruiken en dus ook voor uw gevel.

Gevels reinigen

Schilderwerken SS maakt uw gevels brandschoon.

Als u last heeft van groene aanslag op uw gevel, verwijderen wij deze in een handomdraai. Door een hogedrukreiniger te gebruiken, gecombineerd met heet water, behoren vuile gevels tot het verleden.

Later brengen we een hydrofuse laag aan zodat de regen van uw gevel afloopt, maar wel nog steeds kan ademen. Als de voegen van uw gevel aan het loskomen zijn, vullen we deze met plezier even op.

Twijfel niet langer als u een bedrijf zoekt om uw gevel te schilderen rond Antwerpen of te reinigen. Via het contactformulier op deze website kan u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Wij werken niet alleen rond Antwerpen, maar in heel Vlaanderen!

Tel.:03/500 98 60
Contact
Contacteer ons!03/500 98 60