03/500 98 60
Schilderwerken SS: wij zetten uw huis in de verf

Schilderwerken SS: parket plaatsen in Antwerpen of elders

De naam Schilderwerken SS dekt de lading niet, wan wij doen meer dan alleen schilderwerken. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld ook raamdecoratie. Parket plaatsen in Antwerpen of ergens anders in Vlaanderen is ook geen probleem voor ons. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Parket plaatsen

Een geweldige service bij Schilderwerken SS.

Wij helpen u niet alleen bij het plaatsen van parket, maar ook bij het aanleveren. U heeft de mogelijkheid om via Schilderwerken SS uw parket te bestellen. Gaat u liever zelf uw parket kopen? Geen enkel probleem! Dan plaatsen wij het vakkundig.

Schilderwerken SS werkt niet alleen met parket, maar ook met laminaat.

Raamdecoratie in Antwerpen of elders

Schilderwerken SS maakt uw ramen stijlvol.

Raamdecoraties dienen niet alleen een kamer te verduisteren. Ze kunnen je kamer ook een stijlvolle toets geven. Schilderwerken SS plaatsen alle raamdecoraties in Antwerpen of elders: rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, enzovoort.

Laat Schilderwerken SS uw parket plaatsen in Antwerpen of elders! Contacteer ons vandaag nog via het contactformulier op deze website voor een gratis en vrijblijvende offerte. Ook als u niet in Antwerpen woont, schieten wij u te hulp. Wij werken namelijk in heel Vlaanderen.

Tel.:03/500 98 60
Contact old
Contacteer ons!03/500 98 60